Неподражаемите музиканти Роб Гарза и Ерик Хилтън, обединени в дуото Thievery Corporation

...
Неподражаемите музиканти Роб Гарза и Ерик Хилтън, обединени в дуото Thievery Corporation
Коментари Харесай

Thievery Corporation отново у нас

Неподражаемите музиканти Роб Гарза и Ерик Хилтън, обединени в дуото Thievery Corporation идват за следващ път у нас, за необикновен концерт това лято. 

Кралете на лаунджа ще свирят под намерено небе в парка на Летище София. Ще чуем някои от най-известните им части като  " Warning Shots ", " The Richest Man In Babylon ", " Lebanese Blonde ", " Until The Morning ", " Sweet Tides ", " Amerimacka ", и редица други, издържани в неповторимия жанр, съчетаващ реге, боса-нова, афро-бийт, трип-хоп, ейсид джаз и лаундж. 

Освен старите и обичани шлагери, българската аудитория ще е една от първите в света, пред която електронното дуо ще показват най-новия си албум “Treasures from the Temple ”. Той ще се появи на бял свят публично на 20 април тази година и представлява естествено продължение предходния “The Temple of I & I ” (2017 г.).

Входът за събитието ще бъде построен в непосредствена непосредственост до изхода/входа на метростанцията, спирката на рейсове с номера 84 и 184, както и паркинга на Терминал 2, а вратите за всички почитатели ще отворят тъкмо в 21.00ч. на 2 юни.

Билети „ Ранно пиле “ на цена от 55 лева може да намерите единствено в магазин ЯКО (гр. София, ул. „ Граф Игнатиев “ №43), написа във фейсбук страницата на събитието.

Стандартните билети са на цена от 60/65 лева и могат да се закупят от мрежата на Ticketportal и на касите на билетопродавача в НДК, ОМW, На Тъмно, книжарници Booktrading и онлайн тук. 

VIP Пакет за концерта на цена от 120лв., който дава на почитателите:
предпочитан достъпспециален бадж за концертадостъп до вип зоната, която ще е с директна видимост към сценатаотделен бар и тоалетни.
Ето и пилотният сингъл от идния нов албум  “Treasures from the Temple ”:
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР